Talvise näohoolduse ABC

Talvise näohoolduse ABC

Käre pakane on selleks korraks küll taandunud, kuid pikk talv on alles ees. Kuidas teha nii, et nägu talve lõpuks ikka säraks ja suudaks külmale ilmale õues ning kuivale õhule siseruumides vastu panna?

Pidevad temperatuuride kõikumised on meie naha jaoks paras väljakutse. Kuiv, kare ja ärritunud nahk on eriti just talvel suureks probleemiks. Siin on mõned soovitused, kuidas talvel oma näonaha eest hoolt kanda:

1. Õrn puhastamine

Kasuta kindlasti õrna puhastusvahendit, mis ei eemalda nahalt liigselt loomulikke õlisid. Näo pesemiseks ära kasuta liiga kuuma vett, sest see kuivatab nahka. Berrichi näopesuvaht on naha vastu õrn ja sobib igapäevaseks kasutamiseks nii teismelistele kui nende vanematele. See aitab eemaldada meigi ja mustuse, mis päeva jooksul näole kogunenud on ning rahustab ärritunud nahka.

2. Niisutamine

Kasuta niisutavat näokreemi. Talvel võib see olla isegi rasvasem kui muul hooajal, et nahk saaks vajaliku niisutuse kogu päevaks. Kindlasti ei pea talvine näokreem olema konsistentsilt paks. Oluline on, et ta sisaldaks vajalikke koostisaineid, mis nahka niisutavad ja rahustavad.

Kasuta kreemi kaks korda päevas, nii hommikul kui õhtul. Oluline on näokreem peale kanda vähemalt 30 minutit enne kodust väljumist, et see jõuaks korralikult imenduda. PS! Ära unusta kreemitada ka oma kaela ja dekolteed.

3. SPF kaitse

Mis siis, et päikest justkui ei ole. UV-kiired on kohal ka pilvise ilmaga ja lume peegeldumise tõttu võib reaalne päikesekiirgus olla väga tugev. Just seetõttu on oluline päikesekaitset kasutada ka talvel, et kaitsta oma nahka.

4. Koori oma nahka

Kord nädalas võiksid koorida ka oma nahka. Kindlasti kasuta selleks spetsiaalset näole sobivat koorijat, et nahale mitte liiga teha. Regulaarne koorimine aitab eemaldada surnud naharakud ning kiirendada naha uuenemise protsessi. See tagab sulle pehme ja sileda naha.

5. Kaitse oma nahka külma eest

Kui lähed külma ilmaga õue, kata nägu salli või kaelusega, et kaitsta oma nahka külmakahjustuste eest.

6. Lisakaitse põskedele

Kuna põsed on eriti õrnad ja vajavad pakasega toimetulekuks lisakaitset, siis võid neile enne kodust väljumist kanda kihi Berrichi huulepalsamit. Kuna see ei sisalda vett, siis ei külmu ta õues ära ning pakub õrnale piirkonnale vajalikku lisakaitset ning niisutust. Siseruumi astudes võid palsami muidugi kergelt paberiga eemaldada.

7. Kaitse ka oma huuli

Külm teeb liiga ka huultele. Seega kasuta kindlasti enne õue minekut ka huulepalsamit, et huuled ei lõheneks ja püsiksid pehmed.

Stressis nahk vajab lõõgastust ja hoolt. Seetõttu on hea mõte külastada ka kosmeetikut või teha oma ilurutiinides väike muudatus. Kuidas kõlab näomassaaž gua sha kiviga? See on midagi, millega saab igaüks kodus ise hakkama, kuid tulemused on sellised nagu oleksid väljunud just näohooldusest. Nii lõõgastav ja mõnus. Kas proovid ära?

Jälgides neid lihtsaid näpunäiteid, saad aidata nahal säilitada vajalik niiskustase ning kaitsta seda külmakahjustuste eest. Nii säilitad terve ja särava jume ka talveperioodil.

Soovitame näohoolduses kasutada näiteks neid tooteid:

Berrichi looduslik näopuhastusvaht igapäevaseks kasutamiseks. Jätab naha puhtaks, pehmeks ja niisutatuks.
Huulepalsam Lip

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.