Meeste näohooldus – kellele ja milleks?

Meeste näohooldus – kellele ja milleks?

Mees istub, hoiab käes Berrichi meeste näokreemi

Naha eest hoolitsemine ei ole ammu enam ainult naiste pärusmaa. Üha enam mehi pöörab rohkem tähelepanu oma väljanägemisele ja soovib kauem nooruslik välja näha. Üks lihtsamaid viise selleks on oma näonaha eest hoolitsemine. Miks mitte teha igaõhtusest näohooldusest harjumus koos kalli kaasaga teistmoodi kvaliteetaega nautida. Umbes 10 minutit igal õhtul koos veedetud kvaliteetaega oma väljanägemise parandamiseks ja säilitamiseks võib väga hästi mõjuda ka teie paarisuhtele. 😉

Meeste ja naiste näonaha erinevused

Meeste näonahk on  umbes 15-25% paksem, karedam ja tumedam kui naistel. Nende nahas on ka rohkem rasunäärmeid. Seetõttu on nende poorid suuremad ja silmapaistvamad kui naistel.  Suurema rasuerituse tõttu on meeste nahal ka suurem võimalus ummistunud pooride, komedoonide ja akne tekkimiseks.

Muide, kas teadsid, et meete ja naiste näonaha puhul on sarnane ainult silmaümbruse piirkond? Seega võib öelda, et sarnaselt naistele tuleks ka meestel kasutada silmaümbruse kreemi, et leevendada ja ennetada vananemise märke nagu peened jooned ja kortsud. Berrichi silmaümbruse kreem sisaldab tõhusalt toimivaid aineid, mis võitlevad nii tumedate silmaaluste kui kortsukestega.

Meie naha all on nn hea rasva kiht, mis sisuliselt hoiabki meie nahka pingul, sileda ja nooruslikuna. Naistel hakkab see vähenema umbes 30. eluaasta paiku ning meestel 35. eluaasta paiku. See on see aeg, kui hakkame märkama esimesi muutuseid – nahk hakkab lõtvuma ja tekivad kortsud. Võivad ilmneda ka muud tüütud nahaprobleemid. Kuigi meestel algab see protsess pisut hiljem, siis on selle tulemused kiiremini ja tugevamini näha. Võrreldes samaealiste naistega on meeste kortsud sügavamad ja nahk muutub kiiresti õhemaks.

Kuigi mehed ennast igapäevaselt ei meigi, siis ka nende nahk puutub kokku erinevate saastajatega. Näiteks ekraanikiirgus ja õhusaaste on tegelikult nahale veelgi kahjulikumad kui näiteks päikesekiirgus või sage meikimine. Näiteks õhusaaste osakesed tungivad sügavamatesse naha kihtidesse, sest on 20 korda väiksemad meie nahapooridest ja seetüttu põhjustavad enneaegset vananemist ja pooride ummistumist.

Milline peaks olema meeste näohooldus?

Kõike seda on võimalik korrektse nahahooldusega vähendada ja ennetada, täpselt nagu naistelgi. Meeste näohooldusesse võiksid samuti kuuluda nii puhastusvahend kui kreem. Ainult kreemist pole aga sageli kasu. Kui nahk on puhastamata, ei saa kreem imenduda, sest poorid on ummistunud ja nahk rasune. Seetõttu on oluline kõigepealt oma nahk puhastusvahendiga puhastada. Berrichi näopesuvaht sobib siinkohal hästi ka meestele, sest on õrnatoimeline ja aitab kogu mustuse ja rasu nahalt eemaldada. Kuna tegemist on loodusliku koostisega tootega, ei pea nahaärritusi ja toote mittesobivust kartma.

Alles pärast naha puhastamist on aeg peale kanda näokreem. Berrichi meeste näokreem For Men on palju kiidusõnu saanud just habemeajamise järgselt kasutades, sest ta sisaldab aaloed ja on seetõttu mõnusalt rahustava toimega.

Kui märkad, et nahk on sõltumata pingutustest ikkagi tuhm, elutu või probleemne, tasuks kindlasti konstulteerida kas kosmeetiku või nahaarstiga, et oma murele lahendus leida.

Millised tooted sobivad meeste naha hooldamiseks?

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.