Mis on looduskosmeetika ja kuidas see aitab kaasa vananeva naha hooldusele?

Mis on looduskosmeetika ja kuidas see aitab kaasa vananeva naha hooldusele?

Looduskosmeetika on üha enam populaarsust kogumas ja paljud inimesed eelistavad looduskosmeetikat tavakosmeetikale just tänu naturaalsetele koostisosadele ja väiksemale keskkonnamõjule. Uurime ja selgitame täna täpsemalt Berrichi näitel, mis see looduskosmeetika on ja kuidas on temast kasu just vananeva naha hooldamisel.

Looduskosmeetika eristub traditsioonilisest kosmeetikast selle poolest, et kasutab peamiselt looduslikke, taimseid koostisosi ning väldib sünteetilisi kemikaale ja lisaaineid. Seda selleks, et vähendada nahaärrituste ja allergiate tekkimise riski miinimumini. Sageli on ka looduskosmeetika tootmisprotsess jätkusuutlikum, kasutades vähem ressursse ja minimeerides kahjulikke keskkonnamõjusid. Looduskosmeetika toodete pakendid on suures osas korduvkasutatavad või ümbertöödeldavad, et koormus keskkonnale oleks minimaalne.

Berrichi looduskosmeetika eesmärk on pakkuda nahale puhtamaid ja õrnemaid tooteid, mis mõjuvad rahustavalt, niisutavalt ja vananemisilminguid pidurdavalt ega tekita nahaärritusi või allergiaid. Hoolime keskkonnast ja seetõttu on meie kreemide pakendid korduvkasutatavad ja vahetatava sisuga. Kasutades looduslikke koostisosi nagu taimeekstraktid, õlid, vitamiinid ja antioksüdandid, suudame pakkuda nahale õrna ja tõhusat hooldust ilma kahjulike kemikaalideta.

Vananemisvastased saladused otse puhtast loodusest

Kui tegemist on vananeva naha hooldusega, otsivad paljud meist tõhusaid lahendusi, mis aitaksid säilitada naha nooruslikkust ja elastsust. Just selliseid lahendusi meie pakkuda püüamegi. Vaatame kohe lähemalt, kuidas Berrichi tooted aitavad saavutada noorema ja säravama naha.

Astelpajuõli: Berrichi tooted sisaldavad astelpajuõli, mis on üks võimsamaid looduslikke koostisosi vananemisvastases võitluses. See on rikas antioksüdantide poolest, mis aitavad kaitsta nahka vabade radikaalide kahjuliku mõju eest ning stimuleerida kollageeni tootmist, mis omakorda aitab nahka tugevdada ja siluda kortsukesi. Astelpajuõli on ühtlasi ka suurepärane abiline akneprobleemide puhul, kuna annab rasunäärmetele märku liigne rasu tootmine lõpetada. Astelpaju vähendab nahas põletikke ja hoiab ära nende ägenemise, pleegitab arme ning soodustab üldiselt ühtlasema ja siledama nahatekstuuri loomist.

Furtsellaraan: Furtsellaraan on looduslik polüsahhariid ja Berrichi kreemide üks peamisi koostisosasid, mis ekstraheeritakse merevetikatest. See on tuntud oma võimsate antioksüdantsete omaduste poolest, mis aitavad kaitsta nahka vabade radikaalide kahjuliku mõju eest. Vabad radikaalid võivad põhjustada naha vananemist, kahjustades naharakke ja kiirendades kortsude teket. Furtsellaraan toimib nahas nagu kilp, kaitstes seda keskkonna kahjulike mõjude eest ning aidates säilitada naha nooruslikkust ja elastsust.

Astaksantiin: Astaksantiin on looduslik pigment, mis annab roosaka tooni näiteks lõhele ja teistele mereandidele(ning Berrichi kreemidele) ning mida leidub ka teatud vetikaliikides. See on üks võimsamaid teadaolevaid antioksüdante ning omab mitmeid nahale kasulikke omadusi. Astaksantiin aitab neutraliseerida vabu radikaale ning kaitsta nahka päikese kahjuliku kiirguse ja keskkonnasaaste eest. Lisaks aitab see vähendada põletikku ning parandada naha elastsust ja tekstuuri. Astaksantiin on eriti tuntud oma võime poolest vähendada naha vananemisilminguid, sealhulgas peenete joonte ja kortsude silmapaistvust.

Retinool: Retinool on A-vitamiini aktiivne vorm, mis on tuntud oma võimsate vananemisvastaste omaduste poolest ning seda kasutatakse laialdaselt nahahooldustoodetes, eriti vananemisilmingute vastu võitlemiseks. Berrichi toodetest võib retinooli leida just öökreemis. Retinoolil on mitmeid nahale kasulikke omadusi:

  • Stimuleerib kollageeni tootmist nahas. Kollageen on valk, mis annab nahale elastsuse ja prinkuse ning aitab vähendada kortsude ja peenikeste joonte välimust. Kuna vanusega kollageeni tase nahas väheneb, aitab retinool selle taseme taastada, aidates nahal säilitada nooruslikku välimust.
  • Kiirendab naharakkude uuenemist, aidates eemaldada surnud naharakud ja stimuleerides uute ja tervete naharakkude teket. See aitab nahal muutuda siledamaks, säravamaks ja ühtlasemaks ning vähendab naha ebatasasusi ja tekstuuri probleeme.
  • Vähendab mitmeid vananemisilminguid, sealhulgas kortsude, peenikeste joonte, naha lõtvumise ja pigmendilaikude välimust. See aitab nahal säilitada nooruslikku välimust ja vähendada vananemisega seotud märke.
  • Lisaks oma vananemisvastastele omadustele on retinoolil ka põletikuvastane toime, mis aitab leevendada nahapõletikku ja ärritust ning vähendada aknet ja teisi nahaprobleeme.

Millal on õige aeg alustada vananemisvastase nahahooldusega?

Vananemisvastaste näohooldustoodete kasutamise alustamise õige vanus võib varieeruda sõltuvalt mitmest tegurist, sealhulgas geneetikast, elustiilist, nahatüübist ja individuaalsetest nahahoolduse eelistustest. Siiski võib öelda, et vananemisvastaste näohooldustoodete kasutamist võib kaaluda juba varases täiskasvanueas, kui nahk  alles hakkab vananemisilminguid näitama ja ennetavate meetmete kasutusele võtmine võib aidata hoida naha tervist ja nooruslikkust pikemas perspektiivis. Täpne vanus on iga inimese puhul erinev, kuid mõned soovitused olenevalt vanusest on järgnevad:

  • 20ndates eluaastates: Paljud eksperdid soovitavad alustada vananemisvastaste näohooldustoodete kasutamist juba 20ndates eluaastates. Kuigi naha vananemisilmingud pole selles eas veel tugevalt väljendunud, on see hea aeg hakata teadlikumalt hoolitsema naha eest ning rakendama ennetavaid meetmeid. Näiteks võib alustada kerge niisutava kreemi või päevakreemi kasutamisega, mis sisaldab antioksüdante ja SPF-i päikesekaitseks.
  • 30ndates eluaastates: Kolmekümnendates eluaastates võivad naha vananemisilmingud juba märgatavamaks muutuda, sealhulgas peenemad kortsud, naha kuivus ja ebatasasused. Selles eas võib kaaluda retinooli sisaldavate toodete, näiteks öise kreemi või seerumi lisamist oma nahahooldusrutiini, et stimuleerida kollageeni tootmist ja vähendada vananemisilminguid.
  • 40ndates ja edasi: Neljakümnendates ja hilisemas eas võib naha vananemine muutuda veelgi märgatavamaks, kuna nahk kaotab järk-järgult elastsuse ja hüdratsiooni ning sügavamad kortsud tungivad esile. Selles eas võib kaaluda intensiivsemate vananemisvastaste toodete, näiteks kortsudevastaste seerumite või näokreemide kasutamist, mis sisaldavad kõrgema kontsentratsiooniga antioksüdante, hüaluroonhapet ja muid nahka noorendavaid koostisosi.

Berrichi looduskosmeetika tooted on loodud selleks, et pakkuda nahale sügavat niisutust, toitaineid ja vananemisvastast hooldust, sobides sealjuures väga erinevatele vanusegruppidele. Looduslike koostisosade ja õlide hästi läbimõeldud kombinatsioon aitab võidelda vananemise märkidega ning säilitada naha nooruslikkuse ja sära. Olles teadlikud sellest, mida me oma nahale kanname, võime tagada selle tervise ja ilu ka aastate jooksul. Seega, avasta julgelt looduskosmeetika imeline maailm ja anna oma nahale parim hooldus, mida pakub puhas loodus.

Meie klientide lemmiktootooted, mis aitavad vananemise ilminguid pidurdada:

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.