Puhas ilu väljakutse – mis see on, kellele ja milleks?

Puhas ilu väljakutse – mis see on, kellele ja milleks?

Puhas Ilu on Berrichi loodud väljakutse, mille eesmärgiks on inspireerida naisi nautima oma ilu. Väljakutsega juurutame igapäevaseid lihtsaid ilurituaale – iga väike samm iseenda jaoks aitab meil saavutada parema enesetunde ja elurõõmsama oleku.

Naistena kipume ju sageli imetlema kõiki teisi enda ümber, pühendama oma aega ja tähelepanu lastele, mehele, tööle, sõpradele, kuid ennast jätame sageli tagaplaanile. Ühel päeval taipasime, et meil, naistel, on vaja toetavat kogukonda, mis utsitaks meid tagant ja motiveeriks. Just sel hetkel sündiski idee Puhta Ilu väljakutsest, et meil oleks koht, kus jagada oma muresid ja rõõme ning õppida ühiselt enda jaoks aega võtma.

Kellele on Puhas Ilu väljakutse mõeldud?

Väljakutse on mõeldud väga erinevatele naistele:

  • kellel on näonaha probleemid.
  • kellel on teismeeas või probleemse nahaga laps.
  • kellel on juba ilus näonahk, kuid kes soovib oma teadmisi rikastada ja värskendada ning oma nahka hoida.
  • kes soovib õppida oma naha eest ise kodus hoolt kandma nii, et see säraks ja oleks nooruslik veel kaua.
  • kes soovib vaadata inspireerivaid videointervjuusid tuntud Eesti naistega, kes tunnevad end enesekindlalt ja hästi ka ilma meigita.
  • kes arvab, et ei saa lubada endale iga päev hetke vaid iseenda jaoks.
  • kes vaatab peeglisse ja ei tunne end hästi nähes seda, mis sealt vastu vaatab,
  • kes vajab enesekindluse tõstmiseks väikest tõuget teistelt samasugustelt naistelt enda ümber.

Seda loetelu võiks tegelikult veel pikalt jätkata, kuid lühidalt öeldes sobibki see väljakutse kõikidele naistele. Olenemata vanusest või naha seisukorrast.

Mida väljakutses osalemine Sulle annab?

Väljakutse jooksul laeme iga päev üles video sellest, kuidas Berit, Berrichi brändi looja, oma näohooldusprotseduure teeb. Videotes räägib ta iga päev erineval teemal, mida ja miks on nahahoolduses vaja teada või teha. Kõik videod on lühikesed ning informatiivsed ja muidugi motiveerivad. Väljakutse jooksul saad palju erinevaid teadmisi, mida saad koduses nahahoolduses kohe rakendama hakata, et Su nahk oleks terve, puhas ja särav.

Oleme igasse väljakutsesse kaasanud ka erinevaid eksperte, kes räägivad nahast ja nahahooldusest meile veelgi põhjalikumalt. Näiteks on oma teadmisi jaganud nii näojooga treener kui kosmeetik.

Väljakutses juba osalenud naised on öelnud, et osalemine on andnud neile võimaluse ennast taas avastada ning võttagi päriselt enda jaoks aega. Kõigest 10 päevaga on võimalik luua enda jaoks toimivad ja lihtsasti järgitavad ilurutiinid, mille abil muutub enesekindlamaks ja rahulolevamaks oma minapildi suhtes.

Väljakutse raames võtavad meigi maha mitmed tuntud Eesti naised, kes on osalenud fotosessioonil oma puhtas ilus, ilma meigita ning andnud avameelse interjuu naiseksolemise ja ilu teemadel.

Inspireerivaid lugusid on meile jaganud Rita Rätsepp, Kristel Aaslaid, Pille Minev, Saara Pius, Karmen Pedaru, Reet Härmat. Nende lugusid saab kuulata ainult väljakutse ajal spetsiaalselt selleks loodud keskkonnas.

Puhas Ilu väljakutse idee autor on Berrichi looduskosmeetika brändi looja Berit Joosep koos oma ägeda tiimiga. Berit on öelnud, et soovib inspireerida kõiki naisi nautima enda ilu. Beriti enda nahaprobleemidest sai alguse lugu, mis viis ta looduskosmeetika radadele. Berrichi kreemid on sündinud koostöös Tallinna Ülikooli Loodus- ja Terviseteaduste Instituudi teadlastega, mis on tänaseks päevaks aidanud tuhandeid naisi ja mehi erinevate nahaprobleemide korral. 10 päeva kestva väljakutsega inspireerib Berit naisi vaatama üle ka enda igapäevaseid rutiine – kas me leiame piisavalt aega enda jaoks, et olla tasakaalus nii seest kui väljast?

Väljakutse toimub 1-2 korda aastas ning oled alati oodatud meiega liituma. Naine, sa oled imeline täpselt sellisena nagu sa oled. Usu seda ise ka!

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.