Kehakreemi esitluspidu: tähistame ilu uut peatükki

Kehakreemi esitluspidu: tähistame ilu uut peatükki

Eile, 28. märtsi õhtul kogunesime imelises seltskonnas, et tähistada Berrichi uut Firming Touch kehakreemi valmimist. See oli sündmus, mis mitte ainult ei tähistatud uue toote turuletoomist, vaid oli ka koosviibimine, kus jagati inspiratsiooni ja tarkusi. Oleme südamest tänulikud igaühele, kes leidis aega selle olulise päeva meiega veeta. Pidu kujunes tõeliseks inspiratsiooniallikaks, mis kinnitas meie veendumust, et ilu ja heaolu käivad käsikäes.

Näojooga treener Kaidi Hunt ja ilu sügavam mõõde

Üheks õhtu kõrghetkeks oli Kaidi Hunt, armastatud näojooga õpetaja, kes avas ukse gua sha massaaži ja näojooga maailma. Kaidi rääkis, kuidas need tehnikad mitte ainult ei aita meil säilitada nooruslikkust ja elujõudu, vaid ka soodustavad sisemist tasakaalu ja heaolu. Tema sõnum oli selge: ilu eest hoolitsemine ei ole ainult välispidine – see algab seestpoolt.

Ilu eest hoolitsemine ei ole ainult välispidine – see algab seestpoolt.

Rita Rätsepp ja enesehoolduse tähtsus

Teine eriline külaline, tuntud näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp, jagas oma mõtteid enesehoolduse olulisusest. Rita rõhutas, et enda eest hoolitsemine algab tõepoolest seestpoolt. Ta jagas oma isiklikke kogemusi ja tarkusi, kuidas igaüks meist saab oma igapäevaelus leida aega, et hoolitseda nii oma vaimse kui ka füüsilise heaolu eest. Rita sõnad kajasid sügavalt, meenutades meile, et enesehooldus on teekond, mis nõuab pühendumust ja teadlikkust.

Enesehooldus on teekond, mis nõuab pühendumust ja teadlikkust.

Berrichi filosoofia: keha kui tervik

Selle õhtu kõneaineks oli ka Berrichi põhifilosoofia – tõdemus, et keha on tervik ning selle eest tuleb hoolitseda nii seest kui väljast. Meie uus Firming Touch kehakreem on selle filosoofia kehastus, sest kehakreemiga tuleb kaasa unikaalne kingitus sinu kehale. Skanneerides kreemi korgil olevat QR koodi, saad ligipääsu videotele, mis aitavad sul võtta aega iseendale. See pakub hetki, kus saame pühenduda iseendale, luues seeläbi tervikliku heaolu.

Tänusõnad kõigile osalejatele

Tahame veelkord tänada kõiki, kes osalesid Firming Touch esitluspeol. Teie uudishimu ja toetus inspireerivad meid jätkama teekonda, kus ilu ja heaolu kohtuvad. Oleme tänulikud iga hetke eest, mida saime koos veeta, jagades teadmisi, naeru ja inspiratsiooni.

Aitäh meie koostööpartneritele

Lisaks osalejatele tahame tänada ka oma suurepäraseid koostööpartnereid, ilma kelleta see pidu poleks olnud selline nagu ta oli. Aitäh Tallinn Design House, Tallinna Loomeinkubaator, Öun Drinks, Tassikoogid, BeautifulMe, Helios kirjastus.

Berrichi missioon on tuua teieni tooted, mis rikastavad teie nahahooldusrutiini ja toetavad teie üldist heaolu. Meie jaoks on see teekond, mida tahame teiega jagada. Täname, et olete osa sellest teekonnast.

Meeleolukat galeriid kehakreemi esitluspeost saad vaadata siit. Fotode autor: Gerthrud Grents.

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.