Miks on õhtune näopuhastus oluline ja kuidas seda efektiivselt teha?

Miks on õhtune näopuhastus oluline ja kuidas seda efektiivselt teha?

Õhtune näopuhastus näopesuvahuga.

Terve, särava ja noorusliku näonaha üks alustaladest on regulaarne näopuhastus. Kuigi soovituslik on oma nägu puhastada kaks korda päevas, siis eriti oluline on sellele tähelepanu pöörata just õhtuti.

Sõltumata sellest, kas kasutad meiki või mitte, koguneb päeva jooksul näole mustus ja rasu. Jättes õhtul näo puhastamata, hakkab see poore ummistama. Selle tulemusel võivadki tekkida komedoonid, põletikud ja punnikesed, mida me oma nahal näha ei soovi.

Milline on hea näopuhastusvahend?

Hea näopuhastusvahend peab puhastama nahka õrnalt, efektiivselt ja rikkumata naha pH taset. Pärast hea puhastusvahendi kasutamist tunned, et sinu näonahk justkui hingab, tunne on puhas ja kerge. Kindlasti tuleb pärast puhastusvahendi kasutamist kanda näole ka toonik, mis aitab naha pH taset korrigeerida ja valmistab naha ette järgmisteks toodeteks, et need saaksid paremini imenduda.

Millised on nahahoolduse etapid?

  1. Enne näo puhastamist pese puhtaks oma käed, et seal olev mustus ja bakterid ei kanduks üle näole.
  2. Kui kannad meiki, siis eemalda see meigieemaldusvahendiga. Kasutades Berrichi meigieemaldusõli, kanna see kuivade kätega kuivale näole ning alles seejärel tee nägu märjaks, et õli saaks aktiveeruda ja meigi mustuse näonahalt lahti sulatada. (Kui sa ei kasutanud meiki, võid selle punkti vahele jätta.)
  3. Puhasta nägu puhastusvahendiga. Kasutades Berrichi näopesuvahtu, soovitame seda teha niiskete kätega niiskele näonahale. Nii on toodet mõnusam nahale kanda. Näopuhastusvaht sobib tegelikult ka meigi eemaldamiseks. Ehk kui eelistad kasutada vahtu õli asemel, võid teise punkti vahele jätta. Sellisel juhul soovitame teha siiski topeltpuhastuse – kõigepealt eemalda vahuga meik ja seejärel puhasta nägu uuesti vahuga, et nahk korralikult puhtaks saada.
  4. Puhasta oma nägu vähemalt ühe minuti jooksul. Liiga lühikest aega kestev näopuhastus ei võimalda tootes olevatel toimeainetel efektiivselt töötada ja puhastamisest ei ole mingit kasu. Ära unusta puhastada ka oma kaela ja dekolteed.
  5. Loputa näopuhastusvahend hoolikalt maha leige veega. Puhastusvahendid ei ole mõeldud näole jätmiseks ja tuleb kindlasti korralikult puhta veega maha pesta.
  6. Tupsuta nägu õrnalt kuivaks eraldi käterätiku või paberiga, mida kasutad ainult oma näo kuivatamiseks. Nii väldid bakterite ja mustuse kandumist näole, mis omakorda võivad tekitada põletikke ja punnikesi.
  7. Kanna käte või vatipadja abil näole näotoonik, mis aitab reguleerida naha pH taset ja valmistab naha ette järgmisteks toodeteks, et need saaksid paremini imenduda ja oma tööd teha. Kui sa pole varem toonikut kasutanud, siis soovitame kindlasti proovida. Sageli on tüütute punnikeste tekkepõhjuseks just paigast ära pH tase, mida toonik aitabki reguleerida.
  8. Lõpuks kasuta kindlasti niisutavat kreemi. Ära unusta ka kaela, dekoltee ja kõrvade piirkonda. Kreemi peale kandes pööra tähelepanu oma käte liigutustele. Kreemi kanna näole suunaga keskosast kõrvade suunas. <- ->
  9. Lõpetuseks joo klaas vett, et leevendada rakkude janu.

Puhas ja niisutatud nahk on tervem ja suudab meie heitlikele ilmastikuoludele paremini vastu panna. Kui oled regulaarselt oma näo puhastamisega tegelenud, märkad üsna pea, et nägu on siledam, pehmem ja säravam ning nahaprobleemid hakkavad taanduma.

Tootesoovitused Berrichilt:

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.