5 võimalust, kuidas kasutada Berrichi näopuhastusvahtu

5 võimalust, kuidas kasutada Berrichi näopuhastusvahtu

Igapäevane näopuhastus võib muutuda rutiinseks tegevuseks, kui me endale ei mõtesta, miks me seda tegelikult teeme. Särava ja kauni naha eelduseks on aga justnimelt korralik näopuhastusrutiin.

Järgnevalt toome välja 5 võimalust, kuidas kasutada Berrichi näopesuvahtu nii, et rutiini vältida ja saaksid tavalisele näopesule veidi vaheldust luua, soetamata mitmeid erinevaid tooteid samaks eesmärgiks.

Näopesuvahu erinevad kasutusvõimalused

  • Tavaline näopuhastus vahu abil

Kasuta 1-2 pumbatäit näopesuvahtu oma näo, dekoltee ja kaela puhastamiseks. Hõõru puhastusvahtu kergelt ringjate liigutustega oma nahal umbes ühe minuti jooksul. Pärast seda loputa vaht puhta veega korralikult maha.

  • Meigieemaldus

Kui kannad kerget meiki, võid selle eemaldamiseks kasutada ka näopuhastusvahtu. Õrnatoimeline vaht sobib ka silmameigi eemaldamiseks. Kuid pea meeles, et sellisel juhul tuleks kindlasti teha topeltpuhastus. Ehk kõigepealt eemalda vahuga meik ja seejärel tee uus puhastus, et ka nahk korralikult puhtaks saada.

  • Kasuta vahtu maskina

Spetsiaalset näomaski meie valikus veel kahjuks ei ole. Küll aga võid näopesuvahu jätta maskina toimima kuni 5 minutiks. Nii saavad vahus olevad ained paremini oma tööd teha ja sinu nahka toita, puhastada ja niisutada.

  • Massaaž koos Gua Sha kiviga

Eriti tõhusaks näo puhastamiseks ja lõõgastamiseks kasuta näopesuvahtu koos Gua Sha kiviga massaaži tehes. Nii aitad taaskord kaasa vahus olevate ainete tõhusamale toimele ja samal ajal teed näole lõõgastavat massaaži.

  • Näokoorija koos näopesuvahuga

Kasuta Berrichi puuderkoorijat koos näopuhastusvahuga. Pumpa 1-2 pumbatäit vahtu peopesale ning lisa natukene puuderkoorijat. Nii on koorija nahale õrnem ning tulemus veelgi pehmem ja siledam. Näo koorimist soovitame teha üks kord nädalas.

Berrichi näopesuvaht on loodud sinu naha õrnaks puhastamiseks igapäevase ilurutiini osana. Oleme pannud rõhku looduslikele koostisosadele, mis ei kahjusta sinu nahka. Tänu vetikastest saadud ainetele hoiab näopesuvaht sinu naha niisutatuna ega tekita ebameeldivalt kiskuvat kuivusetunnet.  Regulaarse puhastusvahu kasutamise tulemusena märkad, et su nahk on puhtam, siledam ja säravam ning vistrikud ja põletikud hakkavad taanduma.

Berrichi looduslik näopuhastusvaht igapäevaseks kasutamiseks. Jätab naha puhtaks, pehmeks ja niisutatuks.

Kliki fotol ja loe klientide tagasisidet näopuhastusvahu kohta.

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.