Keskkonnasäästlikuma pakendi loomise toetus

Keskkonnasäästlikuma pakendi loomise toetus

Berrichi hoolib igas oma tegevuses keskkonnast ja seepärast oleme otsustanud luua uue keskkonnasäästlikuma pakendilahenduse, et anda loodustoodete brändina veelgi suurem panus ökoloogilise jalajälje vähendamiseks. 

  • PRAEGUNE PAKEND: ühekordselt kasutatav klaaspudel + plastikust sisepudel + pumpsüsteem
  • UUS PAKEND: korduvkasutatav klaaspudel + ümbertöödeldud plastikust vahetatav täitepudel + korduvkasutatav pumpsüsteem

Meie Berrichis usume, et keskkonnasäästlikkus algab koostööst ja et meie üksi ei ole suuteline nii palju muutust looma kui saame seda teha koos. See ongi põhjus, miks kutsume oma armsaid kliente koos tegutsema. Pane Sina ka õlg alla!

Kogutud raha eest loome uue keskkonnasõbraliku pakendilahenduse, mis on välja töötatud just meie jaoks – nagu kõige ehtsam rätsepaülikond.

Vahetatava täitepakendi eesmärk

Miks selline eriline pakend?
Berrichi näohooldustooted säilivad kõige paremini õhuvabas airless pumpsüsteemiga pakendis, mis toimib vaakumi põhimõttel. Kreemi säilivuse jaoks on oluline vältida kokkupuudet õhuga ning muud pakendamise võimalused nagu tuubid või purgid ei ole meie jaoks sobilikud.

Mis saab olema uus?
Praegusel airless süsteemiga pakendil on plastist sisepudel ning klaasist välispudel, mis peale umbes 1,5 kuu pikkust kasutamist prügikasti rändab.

Uus pakend hakkab olema vahetatava airless sisepudeliga, mis loob võimaluse osta vaid uus ümbertöödeldud plastikust täitepudel selle asemel, et kogu pakend kreemi otsasaamisel prügikasti visata. Samuti saab korduvalt kasutada pumpsüsteemi.

Ole eeskuju!

Meile teadaolevalt oleme üks esimesi looduskosmeetika brände maailmas, kes refill süsteemiga kreemipudelite lahenduse tellib. Aga meie jaoks on kõige olulisem, et uuenduse tulemusena vähendame me oluliselt pakendi jäätmete hulka.

Aitäh, et aitad meil muuta maailma puhtamaks paigaks!🧡

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.