Meie suur samm puhtama keskkonna suunas

Meie suur samm puhtama keskkonna suunas

Eesti looduskosmeetika tootja Berrichi on otsustanud luua uue keskkonnasäästlikuma pakendilahenduse, et anda loodustoodete brändina veelgi suurem panus ökoloogilise jalajälje vähendamiseks. 

  • PRAEGUNE PAKEND: ühekordselt kasutatav klaaspudel + plastikust sisepudel + pumpsüsteem.
  • UUS PAKEND: ümbertöödeldud plastikust vahetatav täitepudel + korduvkasutatav klaaspudel  + korduvkasutatav pumpsüsteem.

Meie Berrichis usume, et keskkonnasäästlikkus algab koostööst ja et üks osapool üksi ei ole suuteline nii palju muutust looma kui seda saab teha koos. See ongi põhjus, miks kutsume oma armsaid, praeguseid ja tulevasi kliente ning koostööpartnereid meile täiendavat hoogu andma!

Hooandjas oleme seetõttu, et pakendi keskkonnasõbralikumaks muutmine on nii suur samm meie jaoks ja hooandjate abiga saame selle nüüd ära teha! Kogutud raha eest saame luua uue keskkonnasõbraliku pakendilahenduse, mis saab olema välja töötatud just meie jaoks, nagu kõige ehtsam rätsepaülikond.

Vahetatav täitepakendi eesmärk

Miks selline eriline pakend?

Kõik Berrichi näohooldustooted säilivad kõige paremini airless pumpsüsteemiga pakendis, mis toimib vaakumi põhimõttel, sest kreemi säilivuse jaoks on oluline vältida selle kokkupuudet õhuga ning paraku pole muud pakendamise võimalused, nagu tuubid või purgid meie jaoks nii sobilikud.

Ühe meie kreemi võtmekomponendi astaksantiini toime tugevus väheneb pikaajalisel kokkupuutel õhuga, samuti ei talu ta väga suuri temperatuuri kõikumisi ja valgust ja sobimatu pakendi valik mõjutaks oluliselt Berrichi kreemide kvaliteeti.
 

Miks me seda teeme?

Praegusel airless süsteemiga pakendil on plastist sisepudel ning klaasist välispudel. 50ml kreemi umbes on 182 g pakendit, mis peale 1,5 kuu pikkust kasutamist prügikasti rändab.

Uus pakend hakkab olema vahetatava airless sisupudeli lahendusega, mis loob võimaluse osta lihtsalt uus ümbertöödeldud plastikust täitepudel selle asemel, et kogu pakend prügikasti visata kui kreem otsa saab, samuti on võimalik korduvalt kasutada pupsüsteemi.

Selliselt loome innovatiivse ja pika kasutuseaga spetsiaalse kreemipudeli Berrichi kreemidele.

Meile teadaolevalt oleme üks esimesi looduskosmeetika brände maailmas, kes sellised refill süsteemiga kreemipudelite lahenduse tellib ja meie jaoks on kõige olulisem, et selle uuenduse tulemusena vähendame me oluliselt pakendi jäätmete hulka.

Aitäh, et aitad meil muuta maailma veelgi puhtamaks paigaks!🧡


Kirjuta meile info@berrichi.ee ja anna meile nõu, et mida täpsemalt tahaksid meie disaini juures muuta või kaasa rääkida.

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.