Berrichi idee sai alguse brändi looja enda nahaprobleemidest

Berrichi idee sai alguse brändi looja enda nahaprobleemidest

Berrichi idee sai alguse looja Berit Joosepi enda nahaprobleemidest. Pinnakuiv ja põletikuline nahk panid Beriti otsima erinevaid lahendusi. Tänaseks on tuhanded naised ja ka mehed saanud abi oma nahaprobleemidega, seda tänu Beriti kinnisideele luua midagi ehedat ja innovaatilist. Luua midagi sellist, millest oleks abi. Loe edasi intervjuud Beritiga ja saad teada, mis ajendas teda brändi looma.

Millised olid sinu nahaprobleemid enne Berrichi tooteid?

Peamine mure oli põletikuliste protsessidega, nendega maadlesin aastaid aga ka pindmine nahakuivus. Minu põskedel, oimukohal ja oimukoha all tekkisid suhteliselt tihti nahaalused valusad vistrikud. Samuti tekkisid vistrikud aeg-ajalt ka lõua otsa, kuid minu kõige suurem ebakindluse tekitaja oli laup. Ebamugavate vistrike peitmiseks palusin juuksuril endale tukk ette lõigata, see oli mul 5-6 a. Peale Berrichi kreemide loomist 2018 a. alustasin ka tuka väljakasvatamisega ja enam ei ole vajadust olnud seda ette lõigata. Oli ka momente, kus mu nägu oli klaarim aga enamjaolt meenuvad hetked, kus olin hädas oma näonahaga. Terve nahk on enesekindluse suur osa, see oli ääretult ebamugav periood minu elus, kus hea meelega oleksin kõik kohtumised teiste inimestega ära jätnud.

Milliseid lahendusi otsisid?

Käisin nahaarsti juures ja sain ka hormoonravi aga selle lõppedes tulid vistrikud kohe tagasi. Sel ajal tekkis ka tugev tunne, et pean leidma ise lahenduse, kuidas nendest lahti saada. Proovisin ka toitumisega mõjutada, jättes välja teatud toidugruppe nagu piim või liha. Lühikeseks perioodiks sellest isegi piisas aga teatud aja möödudes oli vana olukord minu nahal jälle tagasi.

Kas siis hakkasidki tegema kodus ise kreeme?

Esialgu segasin lihtsalt kokku erinevaid õlisid, et mõista millised sobivad minu näonahaga ja alles seejärel segasin kokku kreemi ja õlid. Uurisin väga palju kirjandusest ja internetist erinevate õlide kohta ning edasised teadmised tekkisid nahal tunnetuse põhjal. Esimesed kreemi katsetused olid hästi lihtsad, ei lisanud juurde isegi aktiivaineid. Minu kinnisidee teha kreemi, mille koostisosasid ma täpselt tean ja mille kvaliteedis olen kindel, saatis mind teekonnal Berrichi loomiseni. Minu esimene suurem teadvustamine, et mu nahk on juba pikalt puhas olnud, toimus umbes 1 a. peale Berrichi esimese kreemi päevakreem Day turule tulekut. See tunne oli võimas. Olin saanud nagu mingi osa endast tagasi, sest varem olin kindel, et jään eluaegseks puberteedikuks oma nahaprobleemidega.

Foto autor: Mai Grepp

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.