Kas sa teadsid, et võid kõndides Berrichit võita?

Meie südameasjaks on nahahooldus ja väärtuse loomine läbi oma toodete nii, et meie armsad kliendid saaksid oma näonaha eest hoolitseda kõige hellemal, toetavamal ja looduslikumal  moel.

 

Ja me mõistame, et see on vaid üks oluline osa iseenese eest hoolitsemise teekonnal. Me saame end armastades hoida lisaks välispidisele hoolitsusele ja poputamisele ka seestpoolt- valides igapäevaselt kvaliteetset ja toitaineterikast toitu, juues piisavalt puhast vett, magades hästi ja liikudes nii, et keha saaks tunda end mõnusasti.

 

Tänases postituses keskendumegi liikumisele, sest Berrichi on alustanud üht põnevat koostööd ning oleme rõõmuga valmis seda teemat teile sügavamalt avama.

Läbi juunikuus toimunud “ Jooks on lahe” väljakutsele oleme veelgi enam tähele pannud kui oluline on liikumine meie kehadele ja kui mõnusasti turgutab argipäevatoimetustest väsinud meelt üks lõõgastav jalutustiir või värskendav jooksuring imelises Eesti looduses. 

 

Ehk oled isegi märganud, et väljas liikudes on lisaks füüsilisele heaolutundele võimalik saada nauding muutuvast loodusest ja ilmast ja, et Eestis on ka linnatänavatel jalutades on võimalik kogeda tõeliselt vabastavat värske õhu doosi. 

Samuti on tervendav kogeda, kuidas näiteks metsas või mere ääres jalutades tühjeneb pea justkui iseenesest mõtete virvarrist ja saame ühel hetkel leida end lummatult puulatvu või laineid silmitsemas ilma, et argised asjad mis muidu tundusid muret valmistavat, enam meeleski ei ole. See on looduse maagia, mis aitab meil hetkes rohkem päriselt kohal olla ilma, et peas keerleks kahetsused minevikust või lõputu tegemata asjade nimekiri. Saame lihtsalt olla ja jälgida looduse vägevust.

 

Me usume, et kõik kehad on loodud liikuma ja, et liikumine aitab hoida meid aktiivsete, vitaalsete ja tervetena pikki aastaid. Kui me liigume, saavad tööd meie luud, liigesed, lihased ja kõik teised inimkeha efektiivse funktsioneerimise jaoks elutähtsad osad.

Regulaarne liikumine hoiab eemale hommikuse kanguse liigestes, aitab hoida kehakaalu kontrolli all ja lisab rohkelt reibast energiat meie päevadesse.

 

Et toetada veelgi liikumisharjumuste tekkimist, on Berrichi alustanud koostööd FitSphere´ga ja meil on oma armsatele klientidele superpakkumine! 

 

FitSphere on füüsilist aktiivsust premeeriv mobiilirakendus, mille eesmärk on motiveerida Sind olema füüsiliselt aktiivsem. Äpi olemus on hästi lihtne – kõnnitud sammude eest on Sul võimalik võita ägedaid preemiaid ja auhindu. FitSphere’i idee sündis asutajate Karlil ja Kristol mõttest, et “miks ei võiks liikumise eest midagi enamat saada?”.

 

Ja meie vastame- jah, täiega võib liikumise eest kingitusi saada! Alates juulist 2022 pakub Berrichi FitSphere kasutajaile kõnnitud sammude eest preemiat -20% kogu tootevalikult meie e-poes! 

 

Fitsphere soovitus on päeva sammude osas seada endale personaalne eesmärk, mis motiveerib just Sind ja meie kirjutame sellele kahe käega alla- liigu rõõmu ja kergusega just nii sageli ja nii pikalt kui Sinu jaoks on sobivaim.

 

Tee oma keha jaoks parim valik, liitu FitSphere´ga siin: https://thefitsphere.com ja hakka Berrichi sooduka poole sammuma juba täna! 

 

Rajal näeme!