Toonik – alahinnatuim näohooldustoode, mis peaks olema iga ilurituaali oluline osa

Toonik – alahinnatuim näohooldustoode, mis peaks olema iga ilurituaali oluline osa

Berrichi näohooldustooted

Oled sa kunagi mõelnud, kuidas oma nägu õigesti ja efektiivselt puhastada? Korrektne näopuhastus võib aidata ära hoida mitmeid soovimatuid nahaprobleeme. Lisaks õigetele näohooldustoodetele on oluline ka see, millal ja kui sageli nägu puhastada tuleks.

Hoolikas näopuhastus on oluline ka siis, kui sa ei kasuta meiki. Täpselt nii nagu on iseenesest mõistetav igapäevane hambapesu, peaks olema ka näopuhastus – õhtul põhjalik puhastus ja pesu ning hommikul piisab kergemast puhastusrutiinist.

Berrichi näohooldustooted

Kes peaksid näotoonikut kasutama? Kõik! Miks? Selgitame kohe lähemalt.

Näotoonik on toode, mida sageli alahinnatakse ja mõistetakse valesti. Tihti ei olda lihtsalt kursis kuidas ja miks peaks seda üldse kasutama. Sagedased küsimused tooniku kohta on näiteks sellised, kus uuritakse tooniku mahapesemise vajaduse kohta ning tihti arvatakse, et toonikust üksinda piisabki näo puhastamiseks. Tegelikult on toonik aga salajane nahahooldusrelv, mis aitab nahka särava ja puhtana hoida ning tuleks peale kanda alati pärast esmast näonaha puhastamist puhastusvahendiga ja enne niisutajate ning teiste hooldustoodete kasutamist.

Näotoonikul on mitmeid kasulikke omadusi:

1. Puhastamine – Näotoonik aitab eemaldada puhastusvahendi ja meigi jäägid, mis pärast puhastamist nahale on jäänud. Teisisõnu puhastab naha lõplikult. Lisaks aitab  toonik hoida poorid puhtana ja vähendab ummistuste ning vistrike tekkimise riski.

2. Naha tasakaalustamine – Pärast näo pesemist võib naha pH tase olla häiritud. Toonik aitab taastada naha loomuliku pH taseme, mis on oluline just naha tervise ja tasakaalu säilitamiseks.

Muide, kas teadsid, et sageli on vistrike ja nahaprobleemide tekkepõhjuseks just see, et naha pH tase on paigast ära?

3. Pooride vähendamine – Regulaarne näotooniku kasutamine aitab ahendada poore, muutes naha tekstuuri siledamaks ja ühtlasemaks.

4. Toitainete imenduvus paraneb – Näotooniku kasutamine enne kreemi või muude niisutajate pealekandmist aitab nende imendumist nahka parandada, suurendades ühtlasi ka nende tõhusust.

5. Probleemide ennetamine – Erinevad toonikud on suunatud erinevate nahaprobleemide lahendamisele. Näiteks akne, punetus või vananemisilmingud. Need sisaldavad toimeaineid, mis aitavad mainitud probleeme ennetada ja leevendada.

Kuidas toonikut kasutada?

1. Pärast naha puhastamist puhastusvahendiga eemalda jäägid toonikuga.
2. Kanna toonikut nahale vatipadja abil, õrnalt tupsutades.
3. Võid toonikut nahale piserdada spreipudelist või kanda seda näole peopesade abil.
4. Toniseeri nahka ka pärast koorimist või maski tegemist.
5. Ära unusta puhastada ja toniseerida ka kaela ja dekoltee piirkonda.

Kui soovid, et su nahk oleks terve, puhas ja nooruslikult särav, soovitame kasutada kvaliteetseid näohooldustooteid ja luua endale sobiv näohooldusrutiin.

Näotoonik

Berrichi innovaatiline näopuhastustoonik puhastab nahalt kogu mustuse ja üleliigse rasu. Regulaarne kasutamine vähendab pigmendilaike, silub ja vähendab naha karedust. See kiirendab naharakkude uuenemist, tulemuseks on ühtlane nahatoon ja särav jume.

Berrichi looduslik näopesuvaht on loodud sinu näonaha leebeks aga tõhusaks puhastamiseks. Vaht ei riku naha loomulikku tasakaalu ja tulemuseks on puhas ja sametine näonahk. Näopesuvaht Foam sisaldab tõhusalt niisutavaid ja vananemisvastaseid vetikatest pärit antioksüdante astaksantiini ning furtsellaraani.

Berrichi looduslik näopuhastusvaht igapäevaseks kasutamiseks. Jätab naha puhtaks, pehmeks ja niisutatuks.
Meigieemaldusõli

Berrichi meigieemaldusõli on kaks ühes toode, mis eemaldab kogu meigi ja niisutab samal ajal nahka. Kokkupuutel veega muutub õli õrnaks emulsiooniks, mis sulatab pooridest ka kõige tugevama mustuse ja meigi. Nahk on pärast kasutamist puhas ja siidpehme.

Päevakreem Day niisutab ja toidab nahka sügavuti. See rahustab tõhusalt ärritunud, allergilist ja põletikulist nahka. Tulemuseks on värske ja särav jume, ühtlasem nahatoon ja tekstuur. Berrichi päevakreem sisaldab tõhusaid vananemisvastaseid aineid ning aitab seetõttu mahendada kortse ja hoiab naha nooruslikuna.

Niisutav näokreem

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.