Berrichi ja EcoCert sertifikaadi oluline tähendus

Berrichi ja EcoCert sertifikaadi oluline tähendus

EcoCert sertifikadi audiitor Berrichi kontoris.

Me oleme Berrichis saavutanud märkimisväärse verstaposti, omandades alates 2020. aastast prestiižse EcoCert sertifikaadi. See tunnustus on suure töö ja pühendumuse tulemus, mis kinnitab meie pühendumust kõrgeimatele kvaliteedi- ja keskkonnasõbralikkuse standarditele. Aga mida täpsemalt tähendab, et Berrichi tooted on EcoCert sertifikaadiga, ja miks see on oluline?

EcoCert sertifikaadi tähendus ja olulisus
EcoCert on ülemaailmselt tunnustatud sertifitseerimisasutus, mis keskendub ökoloogilise ja bioloogilise mitmekesisuse kaitsmisele, vastutustundlikule ressursside kasutamisele ja puhta tootmisprotsessi tagamisele. EcoCert sertifikaadi saamine tähendab, et tooted vastavad rangetele nõuetele, mis hõlmavad järgmist:

  • Looduslike ja ökoloogiliste koostisosade kasutamine: Sertifitseeritud tooted peavad sisaldama suurel määral looduslikke koostisosi, millest märkimisväärne osa peab olema ökoloogiliselt kasvatatud. See tagab, et tooted on ohutud nii nahale kui ka keskkonnale.
  • Keskkonnasõbralik tootmisprotsess: EcoCert nõuab, et kogu tootmisprotsess oleks keskkonnasõbralik, alates tooraine hankimisest kuni lõpliku toote pakendamiseni. See tähendab, et Berrichi järgib rangeid keskkonnakaitse standardeid kogu oma tootmisprotsessis.
  • Läbipaistev ja vastutustundlik ärijuhtimine: EcoCert hindab ka ettevõtte sotsiaalset vastutustundlikkust, sealhulgas ausat tööjõu kasutamist ja vastutustundlikku ärijuhtimist.

Berrichi tee EcoCert sertifikaadini
EcoCert sertifikaadi saamiseks tuleb teha väga palju tööd. See nõudis põhjalikku ettevalmistust, sealhulgas tooraine valiku hoolikat kontrolli, tootmisprotsessi optimeerimist ja pidevat kvaliteedi jälgimist. Pidime tõestama, et meie tooted ja tootmisprotsessid vastavad kõikidele EcoCert nõuetele.

Sertifikaadi säilitamine on samuti pidev protsess, mis nõuab regulaarset auditit ja pidevat vastavuse jälgimist. See tähendab, et Berrichi pühendub pidevale parendamisele ja uuendustele, et hoida oma tooted EcoCert standarditega kooskõlas.


August on meie jaoks oluline, sest aastal 2020 augustis saime me esimest korda sertifitseeritud, iga aasta läbime uue auditi ja samuti ka sellel aastal. Just hiljuti käis meil külas EcoCerti audiitor ja kuna me oleme järjepidevalt tegelenud oma toodete ja tegevuste parendamisega, siis loomulikult läbisime me auditi taaskord edukalt.

Mida tähendab EcoCert sertifikaat Berrichi klientidele?
Berrichi EcoCert sertifikaat annab klientidele kindluse, et nad kasutavad tooteid, mis on tõhusad ja samal ajal arvestame me keskkonna ja loodusega. See tähendab, et kliendid saavad nautida looduslikku nahahooldust, olles samal ajal kindlad, et nende valikud toetavad kestlikkust ja keskkonnahoidu.

EcoCert sertifikaadi omamine on Berrichi jaoks suur saavutus, mis kinnitab meie pühendumust kvaliteedi ja vastutustundlikkuse kõrgeimatele standarditele. See on ka kinnitus meie klientidele, et nad saavad kasutada usaldusväärseid, keskkonnasõbralikke ja tõhusaid tooteid. Berrichi jätkab tööd selle nimel, et hoida ja parendada oma tooteid ning säilitada EcoCert sertifikaat, tagades sellega jätkuvalt klientide rahulolu ja loodussõbralikkuse.

EcoCert sertifikadi audiitor Berrichi kontoris.

Foto selle aasta EcoCert audiitori külaskäigust Berrichi kontoris. Oleme rõõmsad, et oleme suutnud oma taset hoida ja auditi taaskord edukalt läbisime.

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.