Berrichi tähistas 7. sünnipäeva uue Plump&Glow seerumiga!

Berrichi tähistas 7. sünnipäeva uue Plump&Glow seerumiga!

Berit Joosep Berrichi näoseerumi esitluspeol

Berrichi brändi teekond on kestnud juba 7 aastat ning selle aja jooksul oleme loonud tooteid, mis aitavad hoida naha terve ja säravana, kasutades looduslikke koostisosi ja uuenduslikke lahendusi. Seitsmenda sünnipäeva tähistamiseks korraldasime eksklusiivse sündmuse, kus tutvustasime oma uut tähte – Plump&Glow seerumit.

Esitluspidu toimus What the Face näojõusaalis, kus valitud külalised said esimesena tutvuda uue seerumiga. Meie asutaja Berit Joosep jagas seerumi sünnilugu ja rääkis toodet inspireerinud ideedest. Plump&Glow seerum on loodud intensiivseks niisutamiseks ja naha elastsuse taastamiseks, kasutades selliseid koostisosi nagu HyaRius™ hüaluroonhape ja SeaBalance 2000 vetikaemulsioon, mis tagavad sügava niisutuse ja jätavad naha säravaks.

Näotreening Berrichi peol

Õhtu jooksul esines ka What The Face ilusalongi omanik Kelly Kotkas, kes jagas oma teadmisi näolihaste treeningu olulisusest. Kelly rõhutas, et regulaarne näotreening mitte ainult ei aita tugevdada näokontuure, vaid ka parandab naha vereringet, mis aitab säilitada nooruslikkust.

Õhtu jooksul rääkis ka Kene Vernik, kelle kirg on tervislik uni. Kene tõi esile une olulisuse naha tervisele, rõhutades, et magamine on meie ilu üks tähtsamaid saladusi. Piisav ja kvaliteetne uni aitab kaasa naha taastumisele ja sära säilitamisele.

Plump&Glow seerum ühendab endas loodusliku ja teadusliku lähenemise, olles täiuslik lahendus igapäevaseks niisutamiseks ja naha turgutamiseks. Selle kerge koostis muudab naha pehmeks ja säravaks, olles samas õrn ka tundlikule nahale. Meie uus seerum on saadaval nüüd ka e-poes – ära jää ilma!

Aitäh kõigile, kes on toetanud Berrichi teekonda nende 7 aasta jooksul. Meie jaoks on oluline pakkuda teile parimat ja looduslähedast hooldust, et teie nahk saaks tunda end parimas vormis iga päev.

Suur tänu ka meie koostööpartneritele – What the Face, Öun Drinks ja Boost Yourself – kes toetasid sündmust ja aitasid kaasa selle õhtu eriliseks muutmisel.

Tutvu uue Plump&Glow seerumiga ja vaata meeleolukat galeriid ürituselt!

Fotod jäädvustas Gerthrud Grents.

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.