Furtsellaraan – Eesti unikaalne panus kosmeetikamaailma

Furtsellaraan – Eesti unikaalne panus kosmeetikamaailma

Kosmeetikatööstus otsib pidevalt uusi ja tõhusaid koostisosi, mis aitavad nahal säilitada nooruslikkust ja tervist. Üheks selliseks ainulaadseks toimeaineks on furtsellaraan – Eestis toodetud komponent, mis on toonud nahahooldusesse värskeid innovatsioone.

Berrichi pioneerlus furtsellaraani kasutamises

Berrichi oli esimene kosmeetikabränd, kes integreeris furtsellaraani oma toodetesse. Koostöös Tallinna Ülikooli teadlastega viidi läbi põhjalik uurimistöö, mis tõi esile furtsellaraani kasulikud omadused nahale. Tänu Berrichi innovatsioonile saavad nüüd ka teised kosmeetikabrändid seda unikaalset koostisosa kasutada, avardades võimalusi nahahoolduses.

Furtsellaraani mõju nahale

Furtsellaraan on saadud punavetikast Furcellaria lumbricalis, mis kasvab Läänemeres ja teistes Põhja-Atlandi piirkondades. Kuigi see vetikaliik ei ole unikaalne ainult Eestile, on just Eestis välja töötatud ainulaadne meetod furtsellaraani tootmiseks. See looduslik polüsahhariid on rikkalik mineraalide, antioksüdantide ja vitamiinide poolest ning pakub nahale mitmeid eeliseid:

  • Aitab säilitada niiskustasakaalu: aitab hoida naha niiskustaset ja tugevdada naha kaitsebarjääri.
  • Antioksüdantne kaitse: neutraliseerib vabu radikaale, kaitstes nahka keskkonna kahjulike mõjude eest.
  • Naharakke taastav toime: soodustab naha uuenemist, parandades elastsust ja vähendades vananemise märke.
  • Rahustav efekt: leevendab ärritusi ja punetust, sobides hästi tundlikule nahale.

EstAgari roll furtsellaraani tootmises

Furtsellaraani toodab Eestis EstAgar, ettevõte, mis on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste looduslike polüsahhariidide tootmisele. Nende pühendumus kvaliteedile ja innovatsioonile tagab, et kosmeetikatootjad saavad usaldusväärse ja efektiivse toimeaine, mis vastab kõrgeimatele standarditele.

Furtsellaraan on toonud kosmeetikatööstusse uusi võimalusi nahahoolduseks. Tänu Berrichi innovatsioonile ja juhtivale rollile on see unikaalne koostisosa jõudnud laiema publikuni. See näitab, kuidas ka Eestist pärit väikesed ettevõtted võivad rikastada globaalseid turge, pakkudes tõhusaid ja looduslikke lahendusi naha tervise heaks.

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.