Meeste näohooldus on vajalik ka talvekuudel

Naha eest hoolitsemine ei ole juba ammu enam ainult naiste pärusmaa. Järjest enam mehi pööravad tähelepanu enda välimusele, sealhulgas ka nahahooldusele.

Meeste näohooldus on vajalik ka talvekuudel

meeste näohooldus

Meie keha on meie tempel ja vajab pidevat tähelepanu ning hoolitsust

Kehahooldusest näohoolduseni, füüsilisest koormusest mentaalse puhkuseni, emotsionaalsest heaolust vaimse eneseteostuseni. Seda kõike olenemata soost.

Nahk on meie suurim organ ja terve nahk on parim kaitse organismile. Selleks, et see kaitse oleks piisav peame oma naha eest hoolitsema.

Naha seisund muutub seestpoolt väljapoole. Stress, füüsiline koormus ja toitumine on seotud uute rakkude arenemisvõimega, tasakaal algab kõikide nende faktorite märkamisest ja enda eest hoolitsemisega!

Sobiv näohooldus meestele

Meeste nahk toodab rohkem rasu, mis on seega vastuvõtlikum põletike tekkimisele. Kuigi nahk on rasune, ei vähenda see kreemitamise vajalikkust. Pigem toodab nahk palju rasu siis, kui pole saanud piisavalt niisutust. Alustada võiks alati näo puhastamisega, kasutades selleks spetsiaalseid näopuhastusvahendeid. Alles puhtale näole võiks määrida nahatüübile sobiliku näokreemi. Normaalne ja kuiv nahk eelistavad rohkem niisutavamat kreemi, rasune ja kombineeritud nahk aga õlivaba kreemi.

Mehe naha struktuuri arvesse võttes on Berrichil loodud eraldi näokreem meestele, mille kerge koostis tasakaalustab nahka nii päeval kui ka öösel. Kreemi aktiivained on vetikatest pärit antioksüdandid astaksantiin ja furtsellaraan, mis on nahale nagu looduslik doping. Kliendid armastavad seda kreemi kasutada eriti raseerimisjärgselt, kuna sisaldab aloe verat, mis on tuntud oma rahustavate ja leevendavate omaduste poolest. Berrichi sügavniisutav näokreem For Men on ECOCERT sertifikaadiga tunnustatud looduskosmeetika näokreem meestele, mille kohta saad rohkem lugeda siit.

Meeste näohoolduse puhul vajab eraldi tähelepanu ka silmaümbrus. Kuna meeste silmaümbruse nahk on pisut õrnem, võiks seal piirkonnas kasutada eraldi kreemi, mis leevendab enneaegseid vananemise märke. Berrichi loodud silmakreem sisaldab koji hapet, mis vähendab tumedaid silmaaluseid ja pärsib pigmendilaikude tekkimist. Salajane koostisosa alfa-arbutiini leiab rohkelt pohladest, see taastab naha erksa ja särava jume, loe lähemalt siidise koostisega silmakreemist siit.

meeste näohooldusMeeste näohooldus leebete looduskosmeetika vahenditega ei tekita nahale lisastressi ja toetab selle loomulikku kaitsebarjääri.

Meeste ja naiste naha erinevused

  1. ”Kasvata endale paks nahk,” kuulevad tihti õrnema soo esindajad, meestel sellega probleemi ei ole, nende nahk ongi 15-25% paksem, kui naiste oma ja tugevam ka pH-taseme poolest (meeste naha pH on 4,5-5).
  2. Meeshormoonid ergutavad rasueritust ja neil on rohkem rasunäärmeid, seega suurem võimalus ummistunud pooride, komedoonide ja akne tekkimiseks.
  3. Tihe karvakasv näos ja igapäevane habemeajamine muudab mehe näonaha sealt piirkonnast oluliselt kuivemaks ja tundlikumaks kui naistel.
  4. Meeste ja naiste näonaha puhul on samasugune ainult silmaümbruspiirkond.