Niisuta
Tagasi e-poodi
Selle toote ostuga saad kingiks 41.95 boonuspunkti (2.10)

Niisutav seerum Serum 30ml

30 ml / 1.01Fl.Oz

41.95

Plump&Glow seerum on loodud intensiivseks niisutamiseks ja naha elastsuse ning sära toetamiseks. Seerumi koostisosad on hoolikalt valitud, et pakkuda igapäevaseks kasutamiseks sobivat hooldust, mis aitab nahal tunda end niisutatu ja värskena.

Toimeained puhtast loodusest

Kerge koostisega seerum jätab naha pehmeks ja säravaks, andes nahale kohese niisutuse ja värskuse tunde. Regulaarne kasutamine aitab parandada naha üldist väljanägemist ja tekstuuri.

Plump&Glow seerumi pudel on kaetud UV-kaitsega, mis aitab säilitada toote kvaliteeti ja pikendab selle säilivusaega.

Sobib veganitele ja allergikutele. Toodet ei ole katsetatud loomade peal.

Nahatüüp: kõik nahatüübid

99,7% koostisosadest on looduslikku päritolu.

Peamised koostisosad:
Furcellaran – aitab säilitada naha niiskustasakaalu ja tugevdada naha kaitsebarjääri, aeglustab naha vananemisprotsesse.
Hüaluroonhape – aitab niisutada ja toetada naha täidlust, aidates vähendada peenete joonte ja kortsude nähtavust. Oma seerumis kasutame uuenduslikku HyaRius™ B hüaluroonhapet, mis on saadud fermentatsiooni teel, uuenduslik hüaluroonhape niisutab nahka sügavuti.
Avokaadopeptiidid – toetavad naha niiskustasakaalu ja aitavad säilitada naha elastsust, lisaks on detoksifitseeriva toimega.
Aspar’age™ vetikaekstrakt – aitab vähendada vananemise ilminguid.
SeaBalance 2000 – maailmas esimene vetikapõhine emulsioon, mis lisab seerumile kerge ja siidise tekstuuri ning imendub kiiresti, jättes naha pehmeks ja säravaks.
Kare habesamblik – antibakteriaalsete omadustega, aitab nahka rahustada ja kaitsta, soodustades ühtlasema ja säravama jume saavutamist.

Koostisosad:

Aqua, Propanediol, Sargassum Fluitans/Natans (Algae) Extract, Glycerin**, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Furcellaria Lumbricalis (Algae) Extract, Pentylene Glycol, Citric Acid, Persea Gratissima Fruit (Avocado) Extract, Maltodextrin, Commiphora Myrrha Resin Extract, Usnea Barbata Extract, Asparagopsis Armata (Algae) Extract
** Made using organic ingredients

99,4% natural origin of total
COSMOS NATURAL certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS Standard.

Saada meile oma tühi kreemipudel ja saa 10% soodustust oma järgmiselt ostult. Loe lähemalt.

LIITU MEIE VÄLJAKUTSEGA!

Sisesta allolevasse kasti oma e-posti aadress ja nimi ning saadame Sulle täpsema info väljakutses osalemise kohta.